Bestuurder Angela Kallewaard van WVO Zorg boort officieel de eerste paal voor het nieuwe zorgcentrum aan het Oranjeplein in Oost-Souburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurder Angela Kallewaard van WVO Zorg boort officieel de eerste paal voor het nieuwe zorgcentrum aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. © Dirk-Jan Gjeltema

Het duurt nog tot de zomer tot bouw is te zien, maar officieel startsein nieuw zorgcentrum Oost-Souburg gegeven

OOST-SOUBURG - Of ze er zelf over 2,5 jaar wonen, durven Francien Snoodijk (98) en Frans de Roos (83) niet te voorspellen. Maar de bewoners van de Zoute Viever zijn wel van plan de bouw van het nieuwe zorgcentrum in Oost-Souburg op de voet te volgen.

  1. Duitse familie Strutz verkoopt haar huis in Aagtekerke: ‘Mijn dochter heeft vier weken niet tegen me gepraat’
    PREMIUM

    Duitse familie Strutz verkoopt haar huis in Aagtekerke: ‘Mijn dochter heeft vier weken niet tegen me gepraat’

    AAGTEKERKE - In het hart van Aagtekerke, in de luwte van Domburg en Westkapelle, aan de karakteristieke kerkring met die mooie scheve toren, staat een sprookjeshuis. Zo een gemaakt van oude moppen, met sierlijke lijsten aan de buitenzijde, prachtige balken aan de binnenzijde, een opkamer, een kelder - alles wat je maar bedenken kan aan monumentale elementen. Niet gek dus dat de familie Strutz er alles aan deed er haar tweede huis van te maken. En nu niet durft te denken aan het leeghalen ervan. Maar het moet.