Anneke en Henk Sies voor hun modezaak met achter hen etalagepoppen, die kleren dragen die Anneke en Henk dertig, veertig jaar geleden zelf aan hadden.
Volledig scherm
PREMIUM
Anneke en Henk Sies voor hun modezaak met achter hen etalagepoppen, die kleren dragen die Anneke en Henk dertig, veertig jaar geleden zelf aan hadden. © Lex De Meester

Henk Sies Mode doet na vier decennia de deuren dicht

MIDDELBURG - Vijf uur zaterdagmiddag was het echt klaar. Veertig jaar (en één dag) na de opening van Henk Sies Mode ging de befaamde Middelburgse dames- en herenmodezaak voorgoed dicht.

  1. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
    PREMIUM

    Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

    WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”