Regisseur Jesse de Vries (met hoedje) geeft zijn filmsterren Hans van der Togt en Heddy Lester aanwijzingen. Cameraman Jan van Ooijen (links) kijkt lachend toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Regisseur Jesse de Vries (met hoedje) geeft zijn filmsterren Hans van der Togt en Heddy Lester aanwijzingen. Cameraman Jan van Ooijen (links) kijkt lachend toe. © Ruben Oreel

Hans van der Togt als 'soort van Jack Nicholson' in Zeeuwse film

MIDDELBURG - Heddy Lester heeft al wat scènes teruggekeken en gezien dat de 'nieuwe Jack Nicholson' het goed doet. Het geeft Hans van der Togt genoeg zelfvertrouwen om de hoofdrol van de Zeeuwse korte speelfilm 'Kras Lot' met flair te spelen.

Van der Togt en Lester zitten er ontspannen bij, maandagmiddag op het terras van Café De Mug in Middelburg. De eerste draaidagen zitten er op en de opnamesessies vielen beide filmsterren niet tegen. Van der Togt heeft nog geen beelden teruggezien. ,,Ik houd er niet van om mezelf terug te zien. Maar ik heb van Heddy, toch al eens genomineerd voor de Theo d'Or,  gehoord dat ik het goed doe." Omdat regisseur Jesse de Vries ook constant de loftrompet steekt, voelt Van der Togt zich - zegt hij met een brede glimlach -  'een soort van Jack Nicholson'.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement