Jolanda Lichtenberg (rechts) overhandigt een stapel handtekeningen aan Nita Kramer (links) en Dorien Schuurmans (midden) van de Dierenbescherming.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda Lichtenberg (rechts) overhandigt een stapel handtekeningen aan Nita Kramer (links) en Dorien Schuurmans (midden) van de Dierenbescherming. © Ruben Oreel

Handtekeningen om Dierenambulance in Vlissingen te laten blijven rijden

VLISSINGEN - Als laatste poging om de Dierenambulance ook vanaf 1 september nog in Vlissingen te laten rijden, overhandigde Jolanda Lichtenberg woensdagmiddag 1222 handtekeningen aan twee vertegenwoordigsters van de Dierenbescherming.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Acties in Zeeland voor meer kernenergie. 'Centrales zijn schoon en veilig’
  PREMIUM
  Poll

  Acties in Zeeland voor meer kernener­gie. 'Centrales zijn schoon en veilig’

  VLISSINGEN - ‘Alle windmolens het land uit’. Die kreet zie je volgende week zeker niet tijdens een actie voor kernenergie in Middelburg en Vlissingen. Wel lees je: ‘CO2 weg ermee’ en ‘het klimaat is klaar voor kernenergie’. Want, vinden de actievoerders, bestaande en nieuwe kerncentrales zijn hard nodig. Om de CO2-uitstoot te verlagen en de aarde leefbaar te houden. ‘Kerncentrales zijn een bewezen techniek’.
 2. Directeur Verbrugge Terminals: als er een staking komt, kunnen we met kerst de poorten sluiten
  PREMIUM

  Directeur Verbrugge Terminals: als er een staking komt, kunnen we met kerst de poorten sluiten

  TERNEUZEN - Vakbonden FNV Havens en CNV Vakmensen dreigen met acties bij logistiek bedrijf Verbrugge Terminals in Vlissingen en Terneuzen. Het bedrijf en de bonden kunnen het niet eens worden over de bedrijfs-cao. Volgens directeur Martin Verbrugge stellen de bonden looneisen die hij nu niet kan inwilligen, omdat de coronacrisis er fors inhakt bij Verbrugge Terminals. ,,Als er een staking komt, kunnen we met kerst de poorten sluiten.”