Onderzoek bij het appartementencomplex
Volledig scherm
Onderzoek bij het appartementencomplex © HV Zeeland

Groot onderzoek na vondst dode vrouw in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - De vondst van een dode vrouw in Oostkapelle heeft geleid tot een groot onderzoek van de politie. Die sluit niet uit dat er sprake is van een misdrijf. Maandag moet daarover meer duidelijkheid komen.

De vrouw werd vrijdagmiddag rond vier uur aangetroffen in een appartement in een complex op Veldzigt in Oostkapelle. De politie en twee ambulances waren snel ter plaatse, maar al snel was duidelijk dat de vrouw was overleden.

De technische recherche heeft daarna onderzoek gedaan in het appartement en in de directe omgeving. De politie sloot daarbij onder meer een ondergrondse vuilcontainer af.

Het onderzoek duurde tot zaterdagmiddag. De politie houdt voorlopig alle opties open als het gaat om de doodsoorzaak. Dat betekent dat onder meer een noodlottig ongeluk en een natuurlijk overlijden tot de mogelijkheden behoren. Maar een misdrijf kan zij ook nog niet uitsluiten.

Maandag wordt sectie verricht op het lichaam, zegt Willem-Jan Uytdehage, woordvoerder van de politie Zeeland/West-Brabant. ,,Dan weten we meer.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’
    PREMIUM
    VIDEO

    Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’

    WESTKAPELLE - Op veertienjarige leeftijd danste Jozien Boot (61) op muziek van The Hollies, Bee Gees en Rolling Stones in De Hooizolder. Ze heeft goede herinneringen aan die tijd. Donderdagochtend kwam ze nog even kijken naar de plek waar ze samen met vrienden en vriendinnen uit Westkapelle zo’n leuke tijd had. ,,Feitelijk was ik toen te jong want je mocht pas als zestienjarige naar deze disco”, herinnert zich nog goed. Maar binnen komen was geen punt. ,,Dat lukte wel.” Ze wijst naar een hoek van de disco waar ze samen met haar vrienden altijd was te vinden. ,,Ik was nieuwsgierig wat hier gebeurde. Ik woonde hier vlakbij en wilde hier ook dansen.”