Volledig scherm
Onderzoek bij het appartementencomplex © HV Zeeland

Groot onderzoek na vondst dode vrouw in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - De vondst van een dode vrouw in Oostkapelle heeft geleid tot een groot onderzoek van de politie. Die sluit niet uit dat er sprake is van een misdrijf. Maandag moet daarover meer duidelijkheid komen.

De vrouw werd vrijdagmiddag rond vier uur aangetroffen in een appartement in een complex op Veldzigt in Oostkapelle. De politie en twee ambulances waren snel ter plaatse, maar al snel was duidelijk dat de vrouw was overleden.

De technische recherche heeft daarna onderzoek gedaan in het appartement en in de directe omgeving. De politie sloot daarbij onder meer een ondergrondse vuilcontainer af.

Het onderzoek duurde tot zaterdagmiddag. De politie houdt voorlopig alle opties open als het gaat om de doodsoorzaak. Dat betekent dat onder meer een noodlottig ongeluk en een natuurlijk overlijden tot de mogelijkheden behoren. Maar een misdrijf kan zij ook nog niet uitsluiten.

Maandag wordt sectie verricht op het lichaam, zegt Willem-Jan Uytdehage, woordvoerder van de politie Zeeland/West-Brabant. ,,Dan weten we meer.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement