Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Groep jongens mishandelt meisje in rolstoel

BIGGEKERKE - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een meisje in een rolstoel. Zij zou maandagochtend zijn mishandeld door een groep jongens; ook een 15-jarig meisje dat het slachtoffer te hulp schoot, kreeg klappen.

Het vijftienjarige meisje fietste maandagochtend van Biggekerke naar school in Middelburg. Onderweg zag ze rond 8.45 uur dat een groep jongens een getint meisje in een rolstoel mishandelde. De fietsster schoot het slachtoffer te hulp en kreeg daarbij ook klappen van de daders. 

Het is nog niet bekend wie de daders en het slachtoffer in de rolstoel zijn. Het 15-jarige meisje gaat aangifte doen van mishandeling.

Getuigen

De politie is op zoek naar het meisje in de rolstoel en getuigen van het incident. "Als het meisje in de rolstoel is belaagd, dan is dat echt walgelijk te noemen", zegt woordvoerder Willem-Jan Uytdehage. 

Hij roept mensen met meer informatie op te bellen naar 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Of u kunt contact zoeken via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement