Beeld van Kees Keijzer. Wordt samen met twee andere langs de Sloeweg geplaatst. De beelden 'Groeisculpturen' kwamen van het voormalig ziekenhuis Bethesda.
Volledig scherm
Beeld van Kees Keijzer. Wordt samen met twee andere langs de Sloeweg geplaatst. De beelden 'Groeisculpturen' kwamen van het voormalig ziekenhuis Bethesda. © Gemeente Vlissingen

'Groeisculpturen’ Kees Keijzer weer te zien in Vlissingen

VLISSINGEN - Drie ‘Groeisculpturen’ van de overleden kunstenaar Kees Keijzer zijn binnenkort weer in Vlissingen te zien. De beelden krijgen een plek in het groen langs de Sloeweg, ter hoogte van de Gamma.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”