De repetitie van ONDA Brass in eigen clubgebouw De Vijf Klavers werd donderdagavond weer druk bezocht. Staand in het midden dirigent Bart Borgt.
Volledig scherm
PREMIUM
De repetitie van ONDA Brass in eigen clubgebouw De Vijf Klavers werd donderdagavond weer druk bezocht. Staand in het midden dirigent Bart Borgt. © Dirk Jan Gjeltema

Groei blijft het streven bij Onda Brass: ‘Ook na 115 jaar een gezellige muziekvereniging’

RITTHEM - Deelname aan een groot concours zit er voorlopig niet in. Maar ook met 16 leden, van wie drie leerlingen, blijft ONDA Brass uit Ritthem een gezellige muziekvereniging.

 1. SGP-wethouder Chris Dekker roept geloofsgenoten op: ‘Nu niet samenkomen om te bidden’
  PREMIUM

  SGP-wethouder Chris Dekker roept geloofsge­no­ten op: ‘Nu niet samenkomen om te bidden’

  MIDDELBURG - Ook hij mist de zondagse erediensten enorm. Maar als SGP-wethouder van Middelburg vindt Chris Dekker het gezien de corona-pandemie belangrijker om de overheid te gehoorzamen en dus niet met veel mensen samen te komen. In een ingezonden brief in het Reformatorisch Dagblad roept hij geloofsgenoten op hetzelfde te doen. ,,Vanuit de kerk moeten we het goede voorbeeld geven.”
 2. Kleinschalig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkingen
  PREMIUM

  Kleinscha­lig wonen is uit: ‘s Heeren Loo bouwt drie centrale woonparken voor mensen met beperkin­gen

  VLISSINGEN - Zorginstelling 's Heeren Loo wil voor Zeeland drie centrale wooncomplexen bouwen voor elk 75 tot 100 cliënten. De zorginstelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking keert terug van het kleinschalig wonen in woningen in wijken. De complexen komen in Vlissingen, Middelburg en Goes. ‘s Heeren Loo hoopt dat er eind 2023 gewoond kan worden.
 1. Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle
  Play

  Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle

 2. 'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'
  Play

  'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'