Een rijtje bierkannen voor dorstige liefhebbers uit de tapkranen van Tramzicht Domburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Een rijtje bierkannen voor dorstige liefhebbers uit de tapkranen van Tramzicht Domburg. © Ashleigh Breedveld

Gratis bier bij Café Tramzicht in Domburg; zelfs theepotten werden gevuld

DOMBURG - Uitbater Dennie van Goethem van het populaire café Tramzicht in Domburg gaf zaterdag zo'n honderd liter bier weg aan vaste klanten en andere liefhebbers. Gewoon, omdat hij het zonde vond het (speciaal) bier door de gootsteen te spoelen. ,,Het is onwijs zonde om het weg te gooien.”

Ook het etablissement in Domburg werd zondag 15 maart aan het eind van de middag verrast door de mededeling dat de tent op stel en sprong dicht moest. Een week later is voor Dennie van Goethem en zijn personeel wel duidelijk dat de deuren van Tramzicht de komende weken ook nog niet open gaan. ,,Dus houden we grote schoonmaak in het pand, zodat we straks met een schone lei kunnen beginnen.”

  1. T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’
    PREMIUM

    T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’

    VLISSINGEN - Je kunt als ondernemer bij de pakken neer gaan zitten door de coronacrisis, maar daar wil Roxane van den Berg niet aan. De eigenaresse van modezaken Manhattan Domburg en Manhattan Vlissingen komt daarom met een naar eigen zeggen ‘warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”