Volledig scherm
Jerry van Zuijlen © Lex de Meester

Grand café Blur in Dishoek 'de hotspot van 2017'

DISHOEK - Jerry van Zuijlen hoopt vóór Pasen zijn tiende horecagelegenheid te openen onder de vlag van Amadore: grand-café Blur in Dishoek.

Met vier hotels en vijf grand cafés leek Van Zuijlen al genoeg om handen te hebben. Maar als zich een mogelijkheid aandient om een bijzondere horecagelegenheid in het geheel vernieuwde Dishoek te beginnen, kan hij het toch niet laten. Van Zuijlen benadrukt dat het nieuwe grand café niet meer van hetzelfde is. ,,De naam Blur is met zorg gekozen. Blurren verwijst naar de ontwikkeling dat je in een winkel of café verschillende andere activiteiten onder kunt brengen. Kledingwinkels die een koffiehoek hebben of supermarkten met een restaurant."

Bij Blur, 'onderaan de duinen aan het gezellige plein van Dishoek' volgens de wat ronkende tekst op Facebook, moeten gasten straks regelmatig van muzikale optredens kunnen genieten, maar bijvoorbeeld ook glutenvrij brood in een 'bakery' en olie en wijn kunnen kopen. Blur moet zodoende de 'hotspot' van 2017 worden. Ontwikkelingen in de bouw en de plannen voor het etablissement zijn op de voet te volgen op de Facebookpagina van Grand Café Blur Dishoek.