Joeri (groene trui) en zijn mede-scholieren van basisschool De Wilgenhof in Middelburg hebben allemaal een eigen drinkfles gekregen die ze kunnen vullen bij het nieuwe watertappunt op het schoolplein.
Volledig scherm
Joeri (groene trui) en zijn mede-scholieren van basisschool De Wilgenhof in Middelburg hebben allemaal een eigen drinkfles gekregen die ze kunnen vullen bij het nieuwe watertappunt op het schoolplein. © Lex de Meester

Gezond, gratis en lekker: scholen leren kinderen meer water te drinken

MIDDELBURG - Water is gezond en gratis. En lekker. Kinderen moeten er alleen nog aan wennen om vaker water te drinken in plaats van frisfdrank met suiker en bubbels.

 1. Een uitvaart met honderd mensen mag weer, maar het blijft een uitdaging: ‘Ik wil niet voor politieagentje spelen’
  PREMIUM

  Een uitvaart met honderd mensen mag weer, maar het blijft een uitdaging: ‘Ik wil niet voor politie­agen­tje spelen’

  MIDDELBURG - Afscheid nemen van een dierbare mag sinds donderdag weer met honderd in plaats van dertig mensen. Dat is fijn voor nabestaanden, maar de moeilijkheden voor mensen die werken in de uitvaartbranche worden er niet minder om. Probeer honderd mensen ‘in emotie’ maar eens te vertellen dat ze afstand van elkaar moeten bewaren bijvoorbeeld. ,,Soms zou ik wel willen dat ik mijn werk weer kan oppakken als de coronacrisis achter de rug is, maar dan realiseer ik me dat we juist nu ook waardevol kunnen zijn.”
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg