Gina Saad, Martijn Baas, Bonnie Hartevelt en Wybe de Haan (vlnr) bedachten met een paar vrienden een nieuw evenement voor jongeren van 13 tot 18 jaar in De Piek in Vlissingen: Fresh Piekes.
Volledig scherm
PREMIUM
Gina Saad, Martijn Baas, Bonnie Hartevelt en Wybe de Haan (vlnr) bedachten met een paar vrienden een nieuw evenement voor jongeren van 13 tot 18 jaar in De Piek in Vlissingen: Fresh Piekes. © Ruben Oreel

Frisse feestjes alleen voor jongeren tot 18 jaar in poppodium De Piek in Vlissingen

VLISSINGEN - Toffe optredens, van jonge veelbelovende artiesten, in een roemrijk poppodium. Wie wil daar nou niet heen? Nou, ben je ouder dan 18 dan mág je zaterdag niet eens binnen in De Piek. Het nieuwe muziekevenement Fresh Piekes is exclusief voor jongeren van 13 tot 18. En er wordt alleen frisdrank geschonken.

0 reacties

  1. Marinekazerne langer in gebruik voor opvang vluchtelingen, nu ook Oekraïners
    PREMIUM

    Marineka­zer­ne langer in gebruik voor opvang vluchtelin­gen, nu ook Oekraïners

    VLISSINGEN - De voormalige marinekazerne in Vlissingen blijft langer dienst doen als opvanglocatie voor vluchtelingen en er worden nu ook Oekraïners gehuisvest. De locatie zou op 1 juli sluiten als opvangplek. Het dagelijks bestuur van de gemeente geeft echter toestemming om tot eind dit jaar naast de 350 asielzoekers die daar al verblijven daar ook nog eens 140 vluchtelingen uit Oekraïne op te vangen.