Streetart-kunstenaar Martijn Prins, hier bij het schilderen van de flamingo bij Tafelen! in Middelburg, geeft zaterdag een workshop graffiti bij het Kids Foodtruck Festival in Grijpskerke.
Volledig scherm
Streetart-kunstenaar Martijn Prins, hier bij het schilderen van de flamingo bij Tafelen! in Middelburg, geeft zaterdag een workshop graffiti bij het Kids Foodtruck Festival in Grijpskerke. © Ruben Oreel

Foodtruck festival voor kids in Grijpskerke

GRIJPSKERKE - Grijpeskerke heeft deze zaterdag (24 augustus) een Zeeuwse primeur: een foodtruck festival voor kinderen tot zestien jaar. Dat bij slecht weer van de tuin van Hof Poppendamme naar de warme tuinkas verhuist.

Organisatoren Taarten van Heidi uit Baarland en Koos & Roos, kinder-lifestylebedrijf in Goes vonden dat er op alle braderieën, festivals en fairs te weinig te vinden is voor kinderen. Bij Hof Poppendamme staan zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur foodtrucks met hamburgers, hotdogs, pannenkoekspiezen, tosti's, milkshakes, smoothies, wafels en suikerspinnen. Er zijn ook kledingkramen en hebbedingen. Frozen-prinsessen Anna en Elsa lopen er rond. Graffiti-artiest Martijn Prins, haarvlechtspecialist Vlechtin Zeeland, kinderyoga en de Drumcaravan laten kinderen nieuwe dingen uitproberen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement