Taxibus van TCR.
Volledig scherm
PREMIUM
Taxibus van TCR. © PZC

FNV: Grote zorgen over toekomst TCR

MIDDELBURG - De financiële problemen bij vervoersbedrijf TCR baren vakbond FNV grote zorgen. ,,Ik hou mijn hart vast”, zegt Marjan Broer, bestuurder bij FNV voor de taxisector.

TCR heeft vrijdag uitstel van betaling aangevraagd. Jan de Meester en Folkert Hiemstra zijn door de rechtbank aangewezen als bewindvoerders. Zij proberen samen met de directie orde op zaken te stellen en oplossingen te vinden voor de situatie.

  1. Corona is de nekslag voor restaurants bij Noordzee Residence Dishoek: ‘Dit is de prijs die we betalen voor onze veiligheid’
    PREMIUM

    Corona is de nekslag voor restau­rants bij Noordzee Residence Dishoek: ‘Dit is de prijs die we betalen voor onze veiligheid’

    DISHOEK - De coronacrisis is de nekslag voor restaurants De Dis en Fish & Chips Bakkeljauw, parkwinkel 't Hoekje en ijssalon Vicolo in Dishoek. De horeca- en winkelvoorziening voor Largo vakantiepark Noordzee Residence Dishoek is dinsdag failliet verklaard. Curator Benne van Leeuwen in Goes houdt zijn hart vast. ,,Dit is de opmaat tot veel meer. Dat baart me zorgen.”