Volledig scherm
Traumahelikopter in de duinen van Westkapelle © HV Zeeland

Fietsster (38) gewond bij frontale botsing Westkapelle

UPDATEWestkapelle - Een 38-jarige vrouw is zondagmiddag gewond geraakt toen zij op het fietspad achter de Joossesweg in Westkapelle frontaal op een tegemoetkomende fietser botste. Ze is naar een ziekenhuis gebracht. De andere fietser reed door, maar meldde zich maandag alsnog bij de politie.

De vrouw fietste rond 13.25 uur in gezelschap van twee anderen op het fietspad in de buurt van strandpaviljoen Scheldezicht toen zij frontaal op een tegemoetkomende fietser botste. Ze viel en raakte gewond. Drie strandwachten schoten haar te hulp. Twee van hen hebben hulp verleend aan het slachtoffer en een derde strandwacht is het drukke fietsverkeer gaan omleiden. De vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.