Fietser (54) overleden na ongeval Middelburg

VIDEOMIDDELBURG - Een fietser is afgelopen nacht zwaargewond geraakt bij een ongeval in Middelburg. De 54-jarige Middelburger is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is kort daarna overleden. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Het slachtoffer werd rond 02.15 uur naast zijn fiets gevonden op de Nieuwe Vlissingseweg. Twee ambulances en een traumahelikopter werden voor hem opgeroepen. Ook de politie rukte uit.

Een ambulance heeft de man naar Heinkenszand gebracht, waar de traumahelikopter landde voor medische assistentie. Hierna werd het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Korte tijd daarna overleed de man. Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend.

De politie sluit niets uit en doet daarom onderzoek naar de oorzaak van de val. De fiets van het slachtoffer is meegenomen. Er vindt ook een buurtonderzoek plaats om uit te vinden wat er gebeurd is. De politie zoekt getuigen van het ongeval. Dit kan via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. 

Volledig scherm
© HVZeeland
  1. Genezen ic-patiënt: ‘Drie dagen geleden kreeg ik weer zin in het leven’
    PREMIUM

    Genezen ic-pa­tiënt: ‘Drie dagen geleden kreeg ik weer zin in het leven’

    MIDDELBURG - De kwetsbaarheid van de mens, is een thema dat de Middelburgse kunstschilder Jos Pielage (1951) tot uitdrukking brengt in zijn werk. ,,Hoe fragiel het menselijk leven is en hoe geluk of pech afhangt van factoren die buiten ons liggen, maar vaak alles bepalen”, meldt hij op zijn website. Hij ondervond die kwetsbaarheid letterlijk aan den lijve, toen hij besmet raakte met het coronavirus. Hij belandde op de intensive careafdeling van ziekenhuis Adrz in Goes. Donderdag rond het middaguur mocht hij als eerste genezen IC-patiënt naar huis.