Feest in Middelburg: studenten trappen het studiejaar af

VIDEOMIDDELBURG - Muziekoptredens, zon en bier zorgen woensdag voor een gezellig feest op de Markt in Middelburg. Studenten van University College Roosevelt,  de HZ en Scalda trappen het studiejaar af tijdens het Kickoff Festival. 

Volledig scherm
Tanya uit Bulgarije trapt het studiejaar af tijdens het Kickoff festival in Middelburg. © Lex De Meester
Volledig scherm
Kickoff festival Middelburg © Cornelleke Blok

Ze dansen op beats van DJ's The Partysquad en La Fuente. Tanya uit Bulgarije (foto), die aan de HZ in Vlissingen gaat studeren, leefde zich uit op een springkussen met een draaiende balk. Anderen proberen op een rodeostier te blijven zitten. 

Het Kickoff Festival is een vervolg op het introductiefestival dat twee jaar geleden in Middelburg plaatsvond, vanwege het 800-jarig bestaan van de stad. Het is de bedoeling dat het festival een jaarlijks terugkerend evenement wordt dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg. 

Volledig scherm
Kickoff festival Middelburg © Cornelleke Blok

Regionale bedrijven, studentenverenigingen en overheidsinstellingen maakten van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de studenten. In de Schirmbar konden deelnemers van de Kunstbende zich laten zien en horen. Later op de avond veranderde de tent in een Silent Disco. 

YouTube-ster Famke Louise moest haar optreden afzeggen vanwege ziekte. Ze werd vervangen door rapper Donnie.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement