Expositie in het voormalig laboratorium van apotheker Van de Sande. Vlnr: Michiel Snoek, Zeus Hoenderop en Marc van Eekelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Expositie in het voormalig laboratorium van apotheker Van de Sande. Vlnr: Michiel Snoek, Zeus Hoenderop en Marc van Eekelen. © Dirk-Jan Gjeltema

Expositie in voormalig lab Vlissings hofje: De laatste kaart van apotheker Van de Sande

VLISSINGEN - Speelkaarten, een overleden apotheker en de butler. Ingrediënten voor een thriller? Ze vormen de basis voor de expositie ‘De laatste kaart van apotheker Van de Sande’ in het oude apothekerslab in het hofje aan de Vlissingse Hobeinstraat.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.