Vanaf het werkschip Barentszzee zoekt een grijper de bodem van Het Dok af naar niet gesprongen explosieven en andere troep die de aanleg van schepen belemmert. Op de achtergrond de Scheldekraan, die ‘klimvrij’ wordt gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf het werkschip Barentszzee zoekt een grijper de bodem van Het Dok af naar niet gesprongen explosieven en andere troep die de aanleg van schepen belemmert. Op de achtergrond de Scheldekraan, die ‘klimvrij’ wordt gemaakt. © Dirk Jan Gjeltema

Explosievenonderzoek langs de kades van het Vlissingse Dok

VLISSINGEN - Vanaf het werkschip de Barentszzee wordt het Vlissingse Dok sinds eind augustus nog eens op explosieven onderzocht. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’
    PREMIUM
    VIDEO

    Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’

    WESTKAPELLE - Op veertienjarige leeftijd danste Jozien Boot (61) op muziek van The Hollies, Bee Gees en Rolling Stones in De Hooizolder. Ze heeft goede herinneringen aan die tijd. Donderdagochtend kwam ze nog even kijken naar de plek waar ze samen met vrienden en vriendinnen uit Westkapelle zo’n leuke tijd had. ,,Feitelijk was ik toen te jong want je mocht pas als zestienjarige naar deze disco”, herinnert zich nog goed. Maar binnen komen was geen punt. ,,Dat lukte wel.” Ze wijst naar een hoek van de disco waar ze samen met haar vrienden altijd was te vinden. ,,Ik was nieuwsgierig wat hier gebeurde. Ik woonde hier vlakbij en wilde hier ook dansen.”