Chris Maas in het duingebied van Domburg kijkt met plezier terug op acht jaar wethouderschap van de gemeente Veere.
Volledig scherm
Chris Maas in het duingebied van Domburg kijkt met plezier terug op acht jaar wethouderschap van de gemeente Veere. © Ruben Oreel

Ex-wethouder Maas: 'Leefbaarheid Walcherse kust onder druk door het toerisme'

DOMBURG - De leefbaarheid staat zichtbaar onder druk door het toerisme. Vooral in Domburg en Zoutelande is de grens echt bereikt, zegt ex-wethouder Chris Maas (58, PvdA/GroenLinks). Hij hoort van inwoners dat ze 's zomers niet meer naar het centrum van Domburg komen, omdat het daar te druk is. Of dat ze niet meer in hun straat kunnen parkeren. Hij vindt dan ook dat de gemeente Veere er alles aan moet doen om ervoor te zorgen dat de toestroom van toeristen naar de Walcherse kust niet nog verder groeit.

0 reacties

  1. Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouwprogramma
    PREMIUM

    Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouw­pro­gram­ma

    Erfpacht, zelfbewoningsplicht, voorrang voor eigen inwoners, meer sociale huurwoningen. Het zijn niet enkele actiepunten van een paar linkse partijen maar ze staan vermeld in het coalitieakkoord van ChristenUnie, Hart Voor Veere, SGP en VVD. Die vier ‘rechtse’ partijen willen er met deze en andere maatregelen voor zorgen dat er in de gemeente Veere meer betaalbare woningen beschikbaar komen voor de eigen inwoners.