Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Elfde verdachte gepakt voor overval Hrieps: 32-jarige Vlissinger vast

VLISSINGEN  - De politie heeft opnieuw iemand aangehouden voor de overval na muziekfestival Hrieps. Een 32-jarige man uit Vlissingen is vastgezet op verdenking van betrokkenheid. Hij is de elfde verdachte in de zaak.

Welke rol de 32-jarige man zou hebben gespeeld, is niet bekendgemaakt. Agenten gingen vanmiddag in zijn huis in de wijk Westerzicht op zoek naar bewijzen. De Vlissinger zelf was gisteren al aangehouden en zit sindsdien in beperking in het politiecellencomplex van Torentijd. De politie kan in het belang van het onderzoek niet vertellen of er wat is meegenomen uit de woning.

Het onderzoek naar de brutale roof die in de nacht van 11 op 12 mei is in volle gang en daarbij kwamen al 10 verdachten in beeld bij justitie. Zes mannen zitten vast: een 24-jarige Vlissinger, een 22-jarige Goesenaar, een 22-jarige Nijmegenaar en twee 32-jarige mannen uit Goes. Een 20-jarige vrouw uit Goes, een 54-jarige vrouw uit Goes, een man en vrouw uit ‘s-Heer Arendskerke worden ook verdacht van betrokkenheid maar zij zitten niet vast. Een 22-jarige man uit Domburg was ook aangehouden, maar zit niet meer vast. Hij is nog wel verdacht.

Bij de overval namen drie gemaskerde mannen de dagopbrengst mee: volgens de organisatie ongeveer 500.000 euro.