Volledig scherm
© GinoPress BV

Een lege A58 van Kruiningen tot Goes

UPDATE | videoVLISSINGEN - Een lege A58 van Kruiningen tot aan Goesis een bijzonder aanzicht. Dit weekend is de weg afgesloten voor onderhoud. De N289, waar het verkeer van de A58 naartoe wordt geleid, staat vast door de drukte.

Sinds vrijdagavond 21.00 uur is de weg afgesloten. Het zal duren tot maandagochtend 05.00 uur. De omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven. Vanaf de nieuwe afslag van Goes kunnen bestuurders de A58 weer op. De afsluiting zorgde vrijdagavond voor een korte file met zo'n 5 minuten vertraging.

Tekst gaat verder na de foto.

Volledig scherm
De afslag richting Yerseke staat flink vast. © Joeri Wisse

Het verkeer werd gisteren via de N289 geleidt. Dit zorgde ervoor dat daar een file ontstond. Ook reden er veel trekkers en andere landbouwvoertuigen over de weg, waar normaal 80 km/u gereden mag worden. Dit is ook een oorzaak van de file. Veel automobilisten die vanaf een zijweg de N289 op wilden, stonden een paar minuten te wachten. De totale vertraging liep gister op tot meer dan een uur. 

Ook het weekend van 28 en 29 september zal de A58 afgesloten zijn. Dan zal er gewerkt worden aan de rijksweg tussen knooppunt Markiezaat en Rilland.

Volledig scherm
De drukte op de N289 zorgt ervoor dat het verkeer niet goed kan doorrijden. © GinoPress BV
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement