Eén arrestatie bij steekpartij in Vlissingen

VIDEOVLISSINGEN - Bij de steekpartij in de Hendrikstraat in Vlissingen is gisteravond laat iemand gewond geraakt. Er is één verdachte aangehouden.

Meerdere politiewagens en de ambulancedienst werden even na 23.00 uur opgeroepen. Wat er precies aan het incident vooraf is gegaan, is niet duidelijk. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend.

De politie zette rond een woning op de hoek met de Nieuwstraat een klein gebied af met linten. Rond 00.30 uur werd de woning afgesloten en vertrok de politie weer.

Volledig scherm
© HV Zeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1
  PREMIUM

  Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1

  SINT JANSTEEN - Als je twintig jaar een café hebt, wil dat nog niet altijd zeggen dat je een mooie pint bier kunt tappen. Daniella de Kind (50) van café Lazarus in Sint Jansteen gooide dinsdag in haar eigen kroeg alles in de strijd bij de voorronde van het NK biertappen, net als negentien andere toptappers uit Zeeland gingen voor een landelijke finaleplaats. Die is voor Prosper Minnaert van eetcafé Desafinado in Middelburg.
 2. Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerkvrije zone’
  PREMIUM

  Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerk­vrije zone’

  In december vermijdt Sylvia Hoving (56) uit Vlissingen zo veel mogelijk het gebied waar haar hulphond Quiandra werd bekogeld met vuurwerk. Haar hond functioneert nog goed als hulphond, maar zo loopt het niet altijd af. Elke decembermaand raken vijf hulphonden in Nederland dusdanig getraumatiseerd door vuurwerk dat ze hun baasje niet meer kunnen begeleiden. Dit heeft Stichting Gebruikers Assistentiehonden (SGA) onderzocht.