Volledig scherm
© Thinkstock

Drugsdealer in Vlissingen opgepakt dankzij openstaande boetes

VLISSINGEN - Een 22-jarige man uit Vlissingen is vrijdagmiddag in de Bloemenlaan aangehouden voor verdenking van handel in harddrugs. Hij had een digitale weegschaal en gripzakjes met wiet in een heuptasje verstopt.


De verdachte zat rond 16.10 uur in een geparkeerde auto aan de Bloemenlaan in Vlissingen. Op het kenteken van het voertuig stonden enkele openstaande boetes. Op het moment dat agenten de man man aanspraken, zagen ze twee gripzakjes met cannabis en een hoeveelheid geld in een heuptasje.

Ontsnapt
In eerste instantie werkte de jongeman mee met de agenten. Hij zou mee worden genomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Maar terwijl hij naar de politiewagen geëscorteerd werd, zag hij zijn kans te ontsnappen.

Drugs kwijt
De verdachte gooide tijdens zijn vlucht een aantal onbekende zaken weg. Even later werd de man uit Vlissingen alsnog aangehouden, maar de spullen die hij op de grond had gegooid kon de politie niet meer terugvinden. Vermoedelijk hebben voorbijgangers de spullen opgeraapt.

Politiebureau
De 22-jarige man is na de korte achtervolging alsnog naar het politiebureau gebracht. Daar werden twee gripzakjes met cocaïne en heroïne en een flinke hoeveelheid contant geld in beslag genomen. De verdacht zit nog vast.