Volledig scherm
ldm18/10/2018 - Middelburg - rechtbank © Lex De Meester

Drie jaar cel voor jaloerse Vlissinger die ex mishandelde

MIDDELBURG - De 28- jarige Vlissinger T. G. en zijn ex-partner C. M. (27) zijn vandaag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot celstraffen van drie, respectievelijk een half jaar waarvan de helft voorwaardelijk. Er waren straffen geëist van vijf jaar (G.) en achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk (M). Daarnaast moeten zij gezamenlijk een schadevergoeding van 6.625 euro betalen.

De Vlissinger kreeg die straf omdat hij op 12 januari in Rotterdam een relatie van zijn ex ernstig had mishandeld en met een vuurwapen had bedreigd. Ook werd het slachtoffer vastgebonden op een stoel en naakt achtergelaten. Een week later wordt een tweede vriend van de ex door haar naar haar woning gelokt en daar door G. zwaar mishandeld. Ook hij wordt vastgebonden, maar na enige tijd weer losgelaten. De man strompelt terug naar zijn woning en wordt daar later door een vriend gevonden. G.’s ex werd veroordeeld voor haar aandeel in het Vlissingse incident.

De 26-jarige Vlissingse E. A. die hem in Rotterdam zou hebben geholpen, maar van niets zei te weten omdat ze daar in slaap was gevallen, werd conform de eis vrijgesproken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement