Nu de ringrijders door de Dorpsstraat van Oostkapelle galopperen, staat het publiek, in de wetenschap dat de terrassen dichtbij zijn, rijendik langs de kant.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu de ringrijders door de Dorpsstraat van Oostkapelle galopperen, staat het publiek, in de wetenschap dat de terrassen dichtbij zijn, rijendik langs de kant. © Dirk Jan Gjeltema

Dorpsstraat Oostkapelle ideale baan voor ringrijders én publiek

OOSTKAPELLE - ,,Oe-aah, jaaaa.’’ Langgerekte vreugdekreten in de Dorpsstraat van Oostkapelle vertellen dat een onervaren ringrijder vanaf de rug van zijn rijdier raak heeft gestoken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gemengde gevoelens bij terugkeer naar woningen na explosie in Vlissingen

    Gemengde gevoelens bij terugkeer naar woningen na explosie in Vlissingen

    VLISSINGEN - De eerste bewoners van appartementen in het complex aan de Hogeweg waar donderdagavond een 64-jarige man om het leven kwam na een explosie, zijn vandaag teruggekeerd naar huis. Dat meldt woningstichting l’Escaut. Ze werden sinds de brand opgevangen door familie, vrienden of in hotels. Volgens een bewoner van het pand, die anoniem wil blijven, zit lang niet iedereen te wachten op een terugkeer. ,,Er heerst angst voor wat er nog meer kan gebeuren. Veel mensen willen weg.”