Volledig scherm
© HV Zeeland

Dode in tuin Oost-Souburg stierf natuurlijke dood

UPDATE 22.27 uurOOST-SOUBURG - In een tuin achter een woning aan de Zeewijksingel in Oost-Souburg heeft de politie donderdagavond rond 20.00 uur een overleden persoon aangetroffen. Na onderzoek bleek het slachtoffer een natuurlijke dood gestorven. 

De politie verrichtte enkele uren lang onderzoek naar de doodsoorzaak, omdat een misdrijf niet kon worden uitgesloten.Rond 21.00 uur werd het onderzoek in en rond de woning afgerond en voortgezet in het mortuarium. Aan het eind van de avond concludeerde de onderzoekers dat het om een natuurlijk overlijden ging. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.