Arbeidsmigrant Mihai Mezei praat in de video over zijn ervaring in het HomeFlex-complex in Naaldwijk. Beeld uit de videopresentatie.
Volledig scherm
Arbeidsmigrant Mihai Mezei praat in de video over zijn ervaring in het HomeFlex-complex in Naaldwijk. Beeld uit de videopresentatie. © HomeFlex

Directeur HomeFlex: weerstand tegen huisvesting arbeidsmigranten wordt langzaam minder

VLISSINGEN - De weerstand tegen huisvesting van arbeidsmigranten wordt bij elk project langzaam minder. Dat concludeert directeur Bert Verheij van HomeFlex. In Vlissingen wil het bedrijf dat een klankbordgroep van omwonenden gaat meepraten over het aanzien van het wooncomplex voor buitenlandse werknemers aan de rand Lammerenburg. 

 1. Zorg over Intervence verzuipt in raadscommissie Vlissingen in gebakkelei over vergadervormen
  PREMIUM

  Zorg over Intervence verzuipt in raadscom­mis­sie Vlissingen in gebakkelei over vergader­vor­men

  VLISSINGEN - Veel gebakkelei over de vergadervormen donderdag in de online-commissievergadering van de gemeenteraad Vlissingen. De SP bracht de kwestie over de failliete jeugdzorginstelling Intervence in op de agenda inclusief de motie die de gemeenteraad Schouwen-Duiveland de provincie rondstuurt op zoek naar steun. Mag een wethouder al reageren op een motie die formeel nog niet bij de raad is ingediend?, wilde Pim Kraan (POV) weten.
 1. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!

 2. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader