Brasserie De Zeezot. Chefkok/eigenaar Sebas Dekker met zeebaars, de vangst van de dag.
Volledig scherm
PREMIUM
Brasserie De Zeezot. Chefkok/eigenaar Sebas Dekker met zeebaars, de vangst van de dag. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

De vis is dik in orde bij De Zeezot in Westkapelle

EETRUBRIEKAls je vanaf de zeedijk het dorp Westkapelle in fietst zonder te remmen, dan kom je tot stilstand bij Brasserie de Zeezot. Een afstandje van niks. Vandaar dat de vis er spartelvers is. Gasten kunnen er weer volop van genieten.

 1. Middelburgs echtpaar verdacht van witwassen

  Middel­burgs echtpaar verdacht van witwassen

  MIDDELBURG – De Mercedes CL 350 van een Middelburgs echtpaar is gekocht met crimineel geld. Dat is witwassen en daarom zouden zowel de man, de 70-jarige D. B. en zijn 58-jarige echtgenote F. B. elk een taakstraf van 200 uur moeten krijgen en de Mercedes verbeurd verklaard moeten worden. Dat vindt althans het Openbaar Ministerie. De zaak tegen het echtpaar diende woensdag in Middelburg. Het echtpaar was niet op de zitting verschenen, zodat hun zaak bij verstek werd behandeld.
 2. Nieuwe regels voor kamerverhuur in Veere krijgt niet van iedereen applaus: ‘Toeristische verhuurders zijn nog niet veilig’
  PREMIUM

  Nieuwe regels voor kamerver­huur in Veere krijgt niet van iedereen applaus: ‘Toeristi­sche verhuur­ders zijn nog niet veilig’

  DOMBURG - Nieuwe regelgeving voor kamerverhuur in Veere kan het einde betekenen voor enkele lokale bedrijven. Dat vreest VVD-raadslid Marja Osté ,,Iedereen die nu verhuurt, krijgt de kans via het bestemmingsplan goedkeuring te krijgen voor zijn activiteiten. Dat houdt wel een risico in dat sommigen die toestemming niet krijgen en op die manier de nek worden omgedraaid.”
 1. Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent
  Play

  Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent

 2. Massavaccinatie in Zeelandhallen van start: 'Een belangrijke dag'
  Play

  Massavacci­na­tie in Zeelandhal­len van start: 'Een belangrij­ke dag'