Vincent van Boven (links) en Jaap van Boven bergen flesjes water op, terwijl Vincent Poland een nieuwe laag verf aanbrengt op de deur van de bar.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent van Boven (links) en Jaap van Boven bergen flesjes water op, terwijl Vincent Poland een nieuwe laag verf aanbrengt op de deur van de bar. © Dirk-Jan Gjeltema

De Piek eindelijk weer echt Vlissings poppodium

VLISSINGEN - De posters van Tribute to the Nineties, 2000 Motels, Undercover en een eerbetoon aan Vlissingse muzikanten Chris en Guus Sibbald hangen nog in de hal van het Vlissingse poppodium De Piek. Allemaal niet doorgegaan dit voorjaar, maar de komende maanden alle vier alsnog te bezoeken in de Hellebardierstraat.

  1. ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond
    PREMIUM

    ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond

    Julia van de Ketterij, afkomstig uit Vlissingen, is professioneel achtergrondzangeres. Ze is al jaren actief bij The Night of the Proms, waardoor ze samen zong met artiesten als Seal, John Miles en Chaka Khan. Julia kende een bewogen 2021 door het overlijden van haar vader, de bekende Zeeuwse gitarist Leo van de Ketterij. ,,De eerste maanden na zijn dood vroeg ik me sterk af: wil ik nog wel muziek maken zonder hem?”