Vincent van Boven (links) en Jaap van Boven bergen flesjes water op, terwijl Vincent Poland een nieuwe laag verf aanbrengt op de deur van de bar.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent van Boven (links) en Jaap van Boven bergen flesjes water op, terwijl Vincent Poland een nieuwe laag verf aanbrengt op de deur van de bar. © Dirk-Jan Gjeltema

De Piek eindelijk weer echt Vlissings poppodium

VLISSINGEN - De posters van Tribute to the Nineties, 2000 Motels, Undercover en een eerbetoon aan Vlissingse muzikanten Chris en Guus Sibbald hangen nog in de hal van het Vlissingse poppodium De Piek. Allemaal niet doorgegaan dit voorjaar, maar de komende maanden alle vier alsnog te bezoeken in de Hellebardierstraat.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.