Michel van de Linde en Daphne den Dekker-Schrier voegden zich zaterdag bij de vele schaatsers op de vesten rond het Middelburgse bolwerk. Op de oranje schaatsen van Zeeland houdt van Schaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel van de Linde en Daphne den Dekker-Schrier voegden zich zaterdag bij de vele schaatsers op de vesten rond het Middelburgse bolwerk. Op de oranje schaatsen van Zeeland houdt van Schaatsen. © Dirk-Jan Gjeltema

De oranje ijsbaanschaatsen uit Middelburg waren op avontuur in de weideklei

MIDDELBURG - Je zag ze overal: de knaloranje schaatsen die normaal gezien voor het derde lustrumjaar over de Middelburgse ijsbaan op de Markt hadden gegleden. Van de Noordervroonplassen bij Westkapelle, de watergangen bij de Bergweg en achter het Karreveld bij Koudekerke tot  op de vesten rond het Middelburgse bolwerk. Patrick Gabrielse mocht dit jaar geen ijsbaan opzetten, maar besloot de collectie van bijna vierhonderd paar schaatsen niet werkloos in de Loods te laten.

 1. Winkelcentrum Dauwendaele: ‘Aldi komt mogelijk al halverwege dit jaar’
  PREMIUM

  Winkelcen­trum Dauwendae­le: ‘Aldi komt mogelijk al halverwege dit jaar’

  MIDDELBURG - Supermarkt Aldi zou wel eens heel snel in winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg kunnen zitten. Dat zegt voorzitter Ab de Visser van de gezamenlijke ondernemers. ,,Ik hoor dat het mogelijk al half dit jaar kan zijn.” Zekerheid heeft hij nog niet maar hij hoopt dat bij de ledenvergadering van maart, Aldi aanwezig is om een toelichting te geven op de plannen voor het openen van een filiaal in het winkelcentrum.
 1. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen

 2. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon