Volledig scherm
PREMIUM
André ter Weijden, de nieuwe eigenaar van De Hooizolder. © Dirk-Jan Gjeltema

De Hooizolder moet weer een feestschuur worden waarin iedereen zich thuis voelt

WESTKAPELLE - De Hooizolder in Westkapelle moet weer een feestschuur worden waarin iedereen zich thuis voelt. Daarvoor wil de nieuwe eigenaar André ter Weijden zorgen, samen met zijn compagnon Mark Bosschaart. Ter Weijden voert het beleid met zijn vadersinstinct. Aanstaande zaterdag barst het seizoen los met een Try-Out Party.

Ter Weijden is vader van een gehandicapte zoon Max. Hij moet het boegbeeld van De Hooizolder worden. ,,Als ik denk dat iemand in de club niet goed met mijn zoontje overweg zou kunnen, wil ik diegene niet in de Hooizolder hebben. Iedereen moet zich hier thuis kunnen voelen, dat begint al bij de ouders", zegt Ter Weijden. 

Ouders krijgen een belangrijke rol in de feestschuur. Vaders en moeders die hun kinderen bij de Hooizolder afzetten, worden verwelkomd met een gratis bakje thee of koffie. Speciaal voor hen komt er een klein barretje bij de ingang. Zo moet de sfeer gemoedelijker worden. ,,Als vader vind ik het belangrijk dat ouders hun kind met een gerust hart naar de Hooizolder toe kunnen brengen. Niet veel uitgaansgelegenheden zijn tegenwoordig nog echt veilig voor jongeren. De Hooizolder bestaat al vijftig jaar. Iedereen kent het, ouders dus ook. Wie heeft hier niet zijn meisje leren kennen?”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Legaliseren kamerverhuur kan leiden tot veel rechtszaken
    PREMIUM
    opinie

    Legalise­ren kamerver­huur kan leiden tot veel rechtsza­ken

    DOMBURG - De verhuur van kamers aan toeristen is in de gemeente Veere een oud gebruik. Een eeuw geleden verhuurden inwoners al kamers aan mensen die kwamen genieten van duin, strand en zee. Jarenlang was het een mooie manier om iets bij te verdienen. Tegenwoordig is het echter big business. Om de kamerverhuur beheersbaar te houden, heeft de gemeente een plan gemaakt. Maar dat plan lijkt alleen maar ongelijkheid tussen verhuurders in de hand te werken.