Zo'n vijftig dansers gingen drie uur lang los op Zumba in het Arsenaaltheater voor het goede doel, Dromen voor Duchenne.
Volledig scherm
Zo'n vijftig dansers gingen drie uur lang los op Zumba in het Arsenaaltheater voor het goede doel, Dromen voor Duchenne. © Claudia Sondervan

Dansen voor Duchenne geeft 1800 euro aan Souburgse stichting

VLISSINGEN - De Souburgse stichting Dromen voor Duchenne van Frank van Ieperen heeft sinds vandaag ruim 1800 euro meer te besteden om droomwensen van Duchenne-patiënten te verwezenlijken. Dit is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van sportvereniging Dios Souburg en Zumbapassie, de dansschool van Leida Willaart. 

  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”