Volledig scherm
Danny Vera, in 2017 tijdens een optreden bij Vestrock in Hulst. © Boaz Timmermans

Danny Vera zingt op Koningsbrug in Middelburg

VideoMIDDELBURG - Danny Vera geeft zondag 9 juni een soloconcert op de Koningsbrug in Middelburg. Dat gebeurt op de plaats waar zijn ouders vanaf de jaren zestig een bloemenkiosk hadden. De kiosk is eerder deze maand ontmanteld.

Het optreden is onderdeel van de Stadsfeesten, die van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni (tweede pinksterdag) in Middelburg worden gehouden. ,,Het leek me wel grappig, omdat die kiosk net is afgebroken", zegt Danny Vera over het idee, in een gesprek met Wij Zijn De Stad. ,,Om het cirkeltje helemaal rond te maken, geef ik hier een klein concert met mijn gitaar.”

Het gratis optreden is zondag 9 juni van 14.00 tot 15.00 uur. Vanaf 15.00 uur treden Jack & Daniels (Paskal Jakobsen en Bas Kennis van Bløf) op in Hard & Ziel, het eetcafé van Jakobsen aan de Turfkaai. ,,Als ik heb gespeeld, gaan we hopelijk met z’n allen naar Hard en Ziel", zegt Vera. ,,Daar speel ik met Paskal ook wat liedjes.” 

Danny Vera geniet momenteel vooral bekendheid door zijn hit Roller Coaster, waarmee hij inmiddels zeven weken in de Nederlandse Top 40 staat.

Bekijk de video van Wij Zijn De Stad:

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement