Volledig scherm
Danny Vera op Appelpop. © Foto Raphael Drent

Danny Vera maakt zich op voor zijn grootste show tot nu toe

MIDDELBURG - Middelburger Danny Vera komt op vrijdag 24 april naar AFAS Live in Amsterdam, zo kondigde hij vanavond aan bij Jinek. Met plek voor 6000 mensen wordt het optreden in de voormalige Heineken Music Hall in Amsterdam zijn grootste show tot nu toe. 

Het was niet zijn eerste keus, zo vertelt hij. ,,Ik doe theater- en clubtours en die kaartverkoop gaat ineens als een malle. Ik heb me helemaal de pleuris gewerkt de afgelopen tijd. Elk theater hadden we wel twee of drie keer kunnen doen, maar dat gaat niet in combinatie met de andere dingen die ik doe. Toen opperde mijn boekingskantoor om een keer een heel grote show te doen. Ik vroeg me in eerste instantie af of ik in zo’n zaal wel tot mijn recht kom, maar het lijkt me een mooi moment voor alle mensen die naast een kaartje hebben gegrepen de afgelopen tijd.”

Vera‘s hitsingle ‘Roller Coaster’ wordt naar verwachting deze week de langst genoteerde hit in de Top 40 zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Het nummer staat 23 weken onafgebroken in de Top 40. Na 10 weken bereikte het nummer zijn hoogste positie: 21. Roller Coaster is op Spotify meer dan 10 miljoen keer gestreamd.

Tickets voor de show gaan aanstaande vrijdag 20 september om 11:00 uur in de voorverkoop via http://www.dannyvera-afaslive.nl/ 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement