Carla van den Berg en haar dochter  Britt verzamelen afval op het Vlissingse strand terwijl de vijftien maanden oude Joep toekijkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Carla van den Berg en haar dochter Britt verzamelen afval op het Vlissingse strand terwijl de vijftien maanden oude Joep toekijkt. © Lex de Meester

Dankzij Britt (9) is strand Vlissingen weer wat schoner

VLISSINGEN - Dankzij de negenjarige Britt ligt het Vlissingse strand er weer wat mooier bij. De jonge Vlissingse zorgde er dinsdagochtend voor dat zij en haar moeder Carla van den Berg, elk gewapend met een grijpstok, op het strand afval verzamelden. En haar vijftien maanden oude broertje Joep mocht ook mee in een draagzak zodat hij al vroeg leert dat peuken en vispluis niet thuishoren op het strand.

  1. Rechtbank veroordeelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstanders hotel-resort Biggekerke
    PREMIUM

    Rechtbank veroor­deelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstan­ders ho­tel-re­sort Biggekerke

    BIGGEKERKE - De gemeente Veere is veroordeeld tot het betalen van een dwangsom omdat het dagelijks bestuur tot nu toe niet reageerde op een verzoek van de tegenstanders van de bouw van een hotel-resort bij Biggekerke. Zij vroegen eind februari al om intrekken van een vergunning voor het perceel aan de Kaasboerweg waar Dormio Leisure Development een hotel-resort met 466 bedden wil bouwen.