Volledig scherm
PREMIUM
Het voorlopig ontwerp dat Driestar heeft laten maken voor Waterpark Veerse Meer heeft geen legenda en daarom is op het ontwerp niet te zien dat er behalve vakantiehuizen ook appartementen komen, stelt Ad van de Kreeke van D66. ,,Kennelijk zijn de gele randen aan het water appartementencomplexen. Ik dacht dat het kunstmatige strandjes zouden zijn.” © Driestar

D66 wil opheldering over hoger aantal huizen op Waterpark Veerse Meer

ARNEMUIDEN - Hoe lang was al bekend dat Driestar geen 800 maar maximaal 950 vakantiehuizen en appartementen wil bouwen op Waterpark Veerse Meer bij Arnemuiden? Die vraag laat de raadsfractie van D66 in Middelburg niet los. Zij heeft daarom een nieuw debat aangevraagd.

Reden is dat de bouw van zo veel vakantiewoningen in Arnemuiden voor veel onrust zorgt, verklaart Ad van de Kreeke, commissielid van D66. ,,Er zijn veel zorgen over de verkeersoverlast die Waterpark met zich mee brengt als al die auto’s door het dorp komen. In die 950 woningen en appartementen kunnen pakweg 5500 mensen verblijven. Net iets meer dan er nu mensen in Arnemuiden wonen. Er komt dus een compleet dorp bij. En de verkeerssituatie in Arnemuiden is nu al niet optimaal.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Groep 7 Theo Thijssenschool Vlissingen is meest mediawijze klas van Zeeland

    Groep 7 Theo Thijssen­school Vlissingen is meest mediawijze klas van Zeeland

    VLISSINGEN - Dat er veel sluikreclame wordt gebruikt in YouTube-video’s en op Instagram, wisten de leerlingen uit groep 7 van de Vlissingse Theo Thijssenschool wel. Maar afgelopen week hebben ze dat ook met eigen ogen gezien. De leerlingen van juf Marjet Struijk deden mee aan een landelijk online spel om de verschillende toepassingen én gevaren van (digitale) media te leren kennen. Ze deden dat zo goed, dat ze de Meest Mediawijze Klas van Zeeland zijn geworden.