Culikaravaan Middelburg gaat lekker van start

MIDDELBURG - Een stralend zonnetje, heerlijk eten, goed gezelschap. Alle ingrediënten waren ruimschoots aanwezig op de eerste dag van het foodtruckfestival van Middelburg. De Culikaravaan kende dan ook een goede start.

Bij de Seismolen staat tot en met zaterdag - van 13.00 tot 23.00 uur - een keur aan mobiele keukens. Van curry tot crêpes, van cake tot koffie, van vis tot vlees tot vegan. En een glutenvrij ijsje toe.

Volledig scherm
Adrienne Krijnen bereidt een ‘culinaire hotdog’. © Lex De Meester

Drankjes worden geschonken in een festivalglas waarvoor je moet betalen. Voor elk nieuw drankje wordt het omgeruild voor een schoon glas. Zo wil de Culikaravaan duurzaam werken en de afvalberg verkleinen. Want het laatste (lege) glas neem je mee naar huis als aandenken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement