Directeur Bram Minnes van de Animatie Compagnie in het nu goeddeels leegverhuurde magazijn voor de animatieactiviteiten en de spelattributen van verhuurbedrijf Qui-Vive.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Bram Minnes van de Animatie Compagnie in het nu goeddeels leegverhuurde magazijn voor de animatieactiviteiten en de spelattributen van verhuurbedrijf Qui-Vive. © Lex De Meester

Coronaveilige vakantieanimatie: ‘Ik zie in 15 minuten of iemand geschikt is voor dit werk’

 VLISSINGEN - Zestig kilometer afzetlint is er sinds juni al doorheen gegaan bij de Animatie Compagnie. Bij het bedrijf op Vrijburg in Vlissingen worden honderden jongeren uit het hele land klaargestoomd om op 140 vakantieparken en campings in Nederland en overig Europa vakantiegangers te vermaken. Coronaproof.

  1. Belevenistafel brengt het Zeeuws Museum bij mensen thuis
    PREMIUM

    Belevenis­ta­fel brengt het Zeeuws Museum bij mensen thuis

    MIDDELBURG - Door met een vinger op een afbeelding te drukken stapt mevrouw Versluijs voor even de wereld van het Zeeuws erfgoed in. Ze is een van de eersten die kennis mag maken met de belevenistafel van het Zeeuws Museum waardoor ze informatie krijgt over tien topstukken. Daarvoor hoeft ze deur niet meer uit. ,,Ik heb het gevoel dat ik vandaag in het museum ben geweest, maar we waren toch thuis. Dit is erg leuk om samen te doen.”