Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (links) en dijkgraaf van Waterschap Scheldestromen Toine Poppelaars bij de ondertekening van het gewraakte strandconvenant, op 28 februari in Paviljoen Pier 7 in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (links) en dijkgraaf van Waterschap Scheldestromen Toine Poppelaars bij de ondertekening van het gewraakte strandconvenant, op 28 februari in Paviljoen Pier 7 in Vlissingen. © Mirjam Jongejan, gemeente Vlissingen

College Vlissingen houdt vast aan Veers strandbeheer

VLISSINGEN - Er zijn fouten gemaakt, er was een ‘slip of the pen’ bij de burgemeester en er moet nog onderzocht worden of het Vlissingse college zonder de gemeenteraad het strandbeheer bij Stichting Strandexploitatie Veere als enige partij mag gunnen. Dat gaf burgemeester Bas van den Tillaar donderdag toe. Maar alle kritiek die de oppositiepartijen in de extra raadsvergadering spuiden, vond Van den Tillaar te weerleggen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’
    PREMIUM

    Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’

    VROUWENPOLDER - Marco Wiechert van Aloha Beach haalt maandagochtend de foodtruck weg die sinds enkele weken voor zijn strandpaviljoen staat. Hij doet dat omdat de gemeente Veere eist dat die mobiele keuken verdwijnt. Doet de ondernemer het niet, dan riskeert hij een dwangsom van duizend tot tweeduizend euro per week. Want die mobiele keuken mag volgens het bestemmingsplan niet bij het paviljoen op het strand bij Vrouwenpolder staan.