Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (links) en dijkgraaf van Waterschap Scheldestromen Toine Poppelaars bij de ondertekening van het gewraakte strandconvenant, op 28 februari in Paviljoen Pier 7 in Vlissingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen (links) en dijkgraaf van Waterschap Scheldestromen Toine Poppelaars bij de ondertekening van het gewraakte strandconvenant, op 28 februari in Paviljoen Pier 7 in Vlissingen. © Mirjam Jongejan, gemeente Vlissingen

College Vlissingen houdt vast aan Veers strandbeheer

VLISSINGEN - Er zijn fouten gemaakt, er was een ‘slip of the pen’ bij de burgemeester en er moet nog onderzocht worden of het Vlissingse college zonder de gemeenteraad het strandbeheer bij Stichting Strandexploitatie Veere als enige partij mag gunnen. Dat gaf burgemeester Bas van den Tillaar donderdag toe. Maar alle kritiek die de oppositiepartijen in de extra raadsvergadering spuiden, vond Van den Tillaar te weerleggen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe lunchroom in de Scheldestraat wordt plek waar iedereen zich thuisvoelt: ‘Ik ben van het multiculti’
    PREMIUM

    Nieuwe lunchroom in de Schelde­straat wordt plek waar iedereen zich thuisvoelt: ‘Ik ben van het multiculti’

    VLISSINGEN – Gewoon een saai croissantje voor ontbijt? Daarmee hoef je bij Yeter Türk niet aan te komen. De lunchroom die zij en haar man bouwen, gaat échte maaltijden serveren. Een uitgebreid ontbijtbord met Turks brood, olijven, kaas en een eitje. Turkse rijst, gevulde aubergines en linzensoep. ,,En ik heb een speciale koffiemachine laten komen uit Turkije.”