Dinsdag 22 maart, 7.15 uur: Chris Simons neemt de trein van Middelburg naar Den Haag voor zijn eerste fractievergadering met de Tweede Kamerfractie van de VVD. Inmiddels is hij geïnstalleerd als Kamerlid.
Volledig scherm
PREMIUM
Dinsdag 22 maart, 7.15 uur: Chris Simons neemt de trein van Middelburg naar Den Haag voor zijn eerste fractievergadering met de Tweede Kamerfractie van de VVD. Inmiddels is hij geïnstalleerd als Kamerlid. © Dirk-Jan Gjeltema

Chris Simons vertrekt naar Den Haag. ‘Tijd voor iemand anders aan het front’

videoMIDDELBURG - Chris Simons vertrekt van Middelburg naar Den Haag. Na elf jaar wethouder wordt de VVD’er lid van de Tweede Kamer. In ieder geval tijdelijk.

  1. Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouwprogramma
    PREMIUM

    Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouw­pro­gram­ma

    Erfpacht, zelfbewoningsplicht, voorrang voor eigen inwoners, meer sociale huurwoningen. Het zijn niet enkele actiepunten van een paar linkse partijen maar ze staan vermeld in het coalitieakkoord van ChristenUnie, Hart Voor Veere, SGP en VVD. Die vier ‘rechtse’ partijen willen er met deze en andere maatregelen voor zorgen dat er in de gemeente Veere meer betaalbare woningen beschikbaar komen voor de eigen inwoners.