Rijnco-Jan Suurmond
Volledig scherm
PREMIUM
Rijnco-Jan Suurmond © gemeente Vlissingen

‘Bus mag Oost-Souburg niet voorbijrijden!’

OOST-SOUBURG - De bus mag Oost-Souburg niet voorbijrijden. De PSR stuurde een brief op poten naar de provincie en komt met een amendement naar de Vlissingse gemeenteraad.

 1. Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouwprogramma
  PREMIUM

  Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouw­pro­gram­ma

  Erfpacht, zelfbewoningsplicht, voorrang voor eigen inwoners, meer sociale huurwoningen. Het zijn niet enkele actiepunten van een paar linkse partijen maar ze staan vermeld in het coalitieakkoord van ChristenUnie, Hart Voor Veere, SGP en VVD. Die vier ‘rechtse’ partijen willen er met deze en andere maatregelen voor zorgen dat er in de gemeente Veere meer betaalbare woningen beschikbaar komen voor de eigen inwoners.
 2. Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemeester ze willen
  PREMIUM

  Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemees­ter ze willen

  DOMBURG - De inwoners van de gemeente Veere kunnen meebepalen wie de opvolger wordt van burgemeester Rob van der Zwaag. Ze kunnen online een profielschets maken die belangrijk is bij het opstellen van de definitieve profielschets, aldus fractievoorzitter Peter Meijs (PvdA/GL) namens de vertouwenscommissie. Er is ook een speciaal telefoonnummer voor mensen die niet zo vaardig zijn met smartphone, pc of tablet. Dat nummer is tijdens kantooruren te bellen.