Supper van Stichting Veere-Schotland - vlnr zittend: Maddy Colpaert, Nel Machielse en Dini Helmers. Vlnr staand: Kok Gerard Wolse, Peter Maljers en Wouter Herwege met doedelzak.
Volledig scherm
PREMIUM
Supper van Stichting Veere-Schotland - vlnr zittend: Maddy Colpaert, Nel Machielse en Dini Helmers. Vlnr staand: Kok Gerard Wolse, Peter Maljers en Wouter Herwege met doedelzak. © Lex De Meester

Burns Supper in Veere schot in de roos: ‘Even was ik terug in Schotland’

VEERE - ,,Alles wat we niet willen weten dat in een schaap zit, is haggis”, zegt Peter Blom, voorzitter van Stichting Veere-Schotland. Veiligheidshalve heeft de stichting gekozen voor een aangepaste versie van het Schotse gerecht met stoofvlees en groenten.