Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jaap Melse. © Izaäk Verkeste

Burgemeester Veere zegt niets over integriteit wethouder tot dat onderzoek is afgerond

DOMBURG - Burgemeester Rob van der Zwaag van Veere gaat niet in op suggesties van juridisch adviseur Bram van Leeuwen over de opdracht aan het bureau dat de integriteit van wethouder Jaap Melse onderzoekt.

Bram van Leeuwen stuurde vorige week als 'bezorgde' inwoner van Veere een open brief naar B en W van Veere. Hij pleitte in die brief om meer gegevens over de belangen en nevenfuncties van wethouder Jaap Melse op de gemeentelijke website te zetten.  Ook doet hij een beroep op de Wet Openbaarheid Bestuur (Wob) om alle correspondentie en besluiten over het integriteitsonderzoek boven tafel te krijgen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’
    PREMIUM

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.