Beeld uit de videoboodschap van burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen: mijd grote groepen mensen.
Volledig scherm
Beeld uit de videoboodschap van burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen: mijd grote groepen mensen. © Gemeente Vlissingen

Burgemeester sluit skatepark Nollebos en waarschuwt: mijd drukte bij mooi weer

VLISSINGEN - Het skatepark in het Nollebos mag voorlopig niet meer gebruikt worden. Er komen nog te veel jongeren in groepen samen die onderling onvoldoende afstand houden. Aannemer Joziasse zet hekken rond de baan. 

Burgemeester Bas van den Tillaar maakte de afsluiting vanmiddag bekend. In zijn derde videoboodschap sinds het ingaan van de coronamaatregelen op 16 maart doet hij een dringende oproep. Hij wil dat mensen dit weekeinde - waarin goed weer wordt verwacht - niet massaal naar buiten gaan. Hij roept op om drukke plaatsen te vermijden. 

,,We willen straks allemaal naar onze boulevard. We willen straks allemaal even op het strand zijn. Maar als we dat doen, gaat het fout. Dus let op! Geen grote groepen. Vermijd drukte. Houd de regel van anderhalve meter uit elkaar in acht. Dan krijgen we dat coronavirus eronder. En mocht je nou zien dat het op een bepaalde plek wat te druk is, ga weg. Ga naar een andere plek. Of ga op een ander tijdstip even naar buiten.”