Voorzitter Frans de Reeper van Ons Nollebos overhandigt de alternatieve toekomstvisie op het Nollebos aan burgemeester Bas van den Tillaar. Rechts van Van den Tillaar wethouder Rens Reijnierse en links van De Reeper staan secretaris Hans Crijnen en bestuurslid André Houwing van Ons Nollebos.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Frans de Reeper van Ons Nollebos overhandigt de alternatieve toekomstvisie op het Nollebos aan burgemeester Bas van den Tillaar. Rechts van Van den Tillaar wethouder Rens Reijnierse en links van De Reeper staan secretaris Hans Crijnen en bestuurslid André Houwing van Ons Nollebos. © René Hoonhorst

Burgemeester krijgt alternatieve toekomstvisie voor Nollebos: minder steen, en bovendien goedkoper

VLISSINGEN - Een ‘streefbeeld’ waarin hotels, vakantiehuisjes, wandelvlonders en steile oevers in het Vlissingse Nollebos worden aangelegd, ziet de Stichting Behoud en Beheer Nollebos/Westduinpark niet zitten. Het bestuur van de stichting - bekender onder de ‘roepnaam’ Ons Nollebos - bood burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen daarom vrijdag een ‘alternatieve visie’ op de invulling van Nollebos en Westduinpark aan. 

 1. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!

 2. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader