Volledig scherm
Er was veel water nodig om het brandende oud papier te blussen. © Frans Bosscha

Brand in oud papier-container in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - De brandweer is vrijdagavond opgeroepen voor een brand in een papiercontainer op een parkeerterrein aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg.

De container lag vol oud papier; de brand werd rond 22.25 uur ontdekt. Het blusvoertuig van Souburg arriveerde kort daarna; later werd ook de waterwagen opgeroepen, omdat er veel water nodig was om de brand te bestrijden. Na een uur kon de brandweer inpakken en terugkeren naar de kazerne.

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910