Volledig scherm
kpn-gebouw domburg © Ruben Oreel

Bram van Leeuwen steunt Kom Leefbaarheid Domburg in strijd tegen hotel op plek KPN-gebouw

DOMBURG - Stichting Kom Leefbaarheid Domburg heeft juridisch adviseur Bram van Leeuwen ingeschakeld om te voorkomen dat er een massaal 'vitaliteitshotel' verrijst op de plek van het voormalige KPN-gebouw in Domburg. 

De stichting tekende beroep aan tegen het verlenen van de 'eerste fase omgevingsvergunning' voor realisatie van het hotel. Van Leeuwen trok net als de stichting wethouder Melse's integriteit in twijfel en stond zo aan de wieg van diens aftreden. 

De adviseur ondersteunt 'het juridisch team' van de stichting bij de beroepsprocedures. Net als vertegenwoodigers van Kom Leefbaarheid Domburg acht Van Leeuwen de kans groot dat de belangenorganisatie door de rechter in het gelijk wordt gesteld, meldt een woordvoerder van de stichting.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.