De voorbereidingen voor het Festival aan Zee op het Badstrand zijn in volle gang met het aanleggen van een rijbaan van metalen platen.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorbereidingen voor het Festival aan Zee op het Badstrand zijn in volle gang met het aanleggen van een rijbaan van metalen platen. © Dirk-Jan Gjeltema


‘Van links naar rechts’ op het Badstrand: Zand blijkt het grootste struikelblok voor gloednieuw Festival aan Zee

de agendaVLISSINGEN - De rubriek De Agenda gaat over de mensen achter de evenementen. Deze keer over de heren achter het nieuwe Festival aan Zee dat zaterdag 28 mei in Vlissingen plaatsvindt.

  1. Strandpaviljoen Kaapduin dicht wegens instortingsgevaar

    Strandpa­vil­joen Kaapduin dicht wegens instor­tings­ge­vaar

    DISHOEK - Strandpaviljoen Kaapduin bij Dishoek blijft voorlopig dicht wegens instortingsgevaar. Wegens een verzakt terras moest het donderdag 30 juni al de deuren sluiten. Nader onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van mogelijk instortingsgevaar door achterstallig onderhoud, aldus de gemeente. Daarom is gisteren het strandpaviljoen afgezet. De gemeente Veere huurt een bureau in om onderzoek te doen naar de technische staat van Kaapduin en komt met aanbevelingen. Het is nog niet bekend hoe lang het gaat duren.