De voorbereidingen voor het Festival aan Zee op het Badstrand zijn in volle gang met het aanleggen van een rijbaan van metalen platen.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorbereidingen voor het Festival aan Zee op het Badstrand zijn in volle gang met het aanleggen van een rijbaan van metalen platen. © Dirk-Jan Gjeltema


‘Van links naar rechts’ op het Badstrand: Zand blijkt het grootste struikelblok voor gloednieuw Festival aan Zee

de agendaVLISSINGEN - De rubriek De Agenda gaat over de mensen achter de evenementen. Deze keer over de heren achter het nieuwe Festival aan Zee dat zaterdag 28 mei in Vlissingen plaatsvindt.

  1. Veere meet hoe druk het is met parkeerders in dorpen en op de zeedijk
    PREMIUM

    Veere meet hoe druk het is met parkeer­ders in dorpen en op de zeedijk

    DOMBURG - Hoe intensief worden de parkeerterreinen in de gemeente Veere gebruikt en hoe druk is het in de dorpen en stadjes langs de kust? Om een antwoord te krijgen op die vraag wordt in de maanden juni en augustus onderzocht hoeveel auto’s er staan op de terreinen langs de kust en in de kernen Veere, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Zoutelande, Dishoek, Groot Valkenisse, de Veerse Dam en de dijk tussen Domburg en Westkapelle. Het onderzoek gebeurt op verschillende tijdstippen: ‘s middags, ‘s avonds en ‘s nachts.