Volledig scherm
Een verbodsbord dat duidelijk moet maken dat kamperen niet is toegestaan op het parkeerterrein aan de Vlissingse Koningsweg. © René Hoonhorst

Bord moet kampeerders weren van Vlissingse parkeerplaats

VLISSINGEN - De Vlissingse VVD-fractie vroeg dit voorjaar duidelijke bebording voor 'kampeerregels' op de parkeerplaats aan de Koningsweg, waar geen voorzieningen voor kampeerders zijn. 

De gemeente tolereert geen wildkampeerders, maar grote vakken op het parkeerplein nodigen bezitters van campers en caravans uit een nachtje over te blijven. Sinds kort toont een duidelijk bord met een streep door kampeerauto, caravan en tent dat dat verboden is. 

Een onderbord geeft in twee talen aan dat kampeerders op campings in Vlissingen terecht kunnen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen gezamenlijk Walchers zorgloket

    Geen gezamen­lijk Walchers zorgloket

    DOMBURG – Er komt geen nieuw gezamenlijk Walchers zorgloket. De Vlissingse wethouder Albert Vader liet dat dinsdagavond duidelijk weten tijdens een bijeenkomst van de Walcherse raadsleden. Hij stelde klip en klaar dat de afgelopen jaren Vlissingen tot twee maal toe onaangenaam werd verrast door de buurgemeenten toen eerst Middelburg en daarna Veere voor een eigen weg koos rondom het zorgloket Porthos. ,,Als je zegt dat je wil samenwerken, moet je dat ook doen”, aldus Vader. Volgens hem is de afgelopen jaren gebleken dat samenwerken toch wel heel ingewikkeld is.